informatie
Verkeersregelaars
Avondvierdaagse Leidsche Rijn
VRA

Tijdens je inzet als verkeersregelaar gebruik je de VRA, De Verkeers Regelaars App. Dat is deze applicatie. Hieronder lees je hoe de VRA werkt.


Belang

De VRA is belangrijk zodat jij direct kunt zien hoe laat je waar bent ingezet als verkeersregelaar.
Maar daarnaast is de VRA ook belangrijk voor de organisatie. Door de VRA te gebruiken, weet de organisatie of alle verkeersposten voldoende zijn bemensd en waar de wandelaars zijn. Dit vergroot de veiligheid.


aanmelden

Via de VRA kun je, tot een paar weken voor de avondvierdaagse, je aanmelden als verkeersregelaar. Dat kan via de oranje knop 'aanmelden' op de homepage, of via deze link.
Geef in stap 1 je e-mailadres. Wordt deze herkend? Dan vult de VRA tijdens je aanmelding al zoveel mogelijk gegeven in. Je e-mailadres gebruiken we vooral om je te identificeren. Als je de VRA gebruikt, moet je dat dus altijd met het adres doen waarmee je je hebt aangemeld.

Vul alle gegevens zo volledig mogelijk in.
Met het oranje pijltje onderaan de pagina, ga je steeds een stap verder. Heb je alles ingevuld? Dan verschijnt er een bevestiging van jouw aanmelding. je ontvangt ook een e-mail bericht met je aanmelding, zodat je kunt controleren of alles klopt.


gegevens wijzigen

Je kunt je gegevens wijzigen zoals je je aanmeldt. Dus ook via de oranje knop 'aanmelden' op de homepage, of via deze link.
Pas je gegevens aan en doorloop alle stappen. Heb je alles ingevuld? Dan verschijnt er een bevestiging van jouw aanmelding. je ontvangt ook een e-mail bericht met de wijzigingen, zodat je kunt controleren of alles klopt.


contact

Avondvierdaagse Leidsche Rijn

verkeersregelaars@avondvierdaagse-leidscherijn.nl
bekijk website